Home / Dieren / Dames 2 TV Dieren kampioen

Dames 2 TV Dieren kampioen

DIEREN – Dames 2 van TV Dieren is al ruim voor het einde van de competitie kampioen. Vorig jaar speelden deze meisjes nog bij de jeugd, maar om de uitdaging erin te houden, werden ze dit jaar ingedeeld bij de senioren in de open klasse op zondag. Respectievelijk 14, 15 en 16 jaar zijn Marloes en Sabine Hühnholz, Iris Spruijt en Laura Verkerk. Na vijf wedstrijddagen waren ze al kampioen met maar één verloren partij. Volgend jaar op naar de tweede klasse.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.