Home / Regio / Collecte Rode Kruis

Collecte Rode Kruis

RHEDEN / ROZENDAAL – De afdeling Rheden/Rozendaal van het Nederlands Rode Kruis houdt in de week van 9 tot en met 15 juni een collecte. De opbrengst komt volledig ten goede van sociale activiteiten binnen de twee gemeenten Rheden en Rozendaal.

De hulp van het Rode Kruis is altijd gericht op het minder kwetsbaar maken van mensen. Met het organiseren van sociale hulpactiviteiten wil de vereniging het sociale isolement van mensen te doorbreken, eenzaamheid te verminderen en de zelfredzaamheid te vergroten. Om dit te kunnen realiseren worden vele vrijwilligers ingezet. Het spreekt voor zich dat dit geld kost. Inzet van vervoer, het huren van ruimten, de aanschaf van knutselartikelen, het geven van een versnapering en soms ook entree geld voor een bezoek aan een attractie. En dit alles het gehele jaar door. Om dit ook dit jaar weer mogelijk te maken, vraagt het Rode Kruis een financiële bijdrage.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.