Home / Dieren / De Zwijnen zijn kampioen

De Zwijnen zijn kampioen

DIEREN – Het vierde elftal van VV Dieren is kampioen geworden. Ze zijn het eerste seniorenteam van de nieuwe fusieclub die de titel binnenhaalt. Een verliespartij van directe concurrent Angerlo Vooruit maakte het mogelijk dat de heren eerder dan verwacht kampioen konden worden. DVV moest uit nog wel even verslagen worden. Na een 7-1 overwinning kon de kurk van de champagne. ‘De Zwijnen’ zijn na twintig wedstrijden, waarvan er maar één werd verloren en één in een gelijkspel eindigde, de terechte kampioen. Thuis in Dieren werd dan ook een ‘klein’ feestje gevierd – foto: Femke Bril

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.