Appartementen in voormalige Wilhelminaschool

DIEREN – Midden in het centrum van Dieren staat de voormalige Wilhelminaschool. Nu het pand geen functie meer heeft, heeft Giesbers Arnhem het voornemen bijzondere appartementen in dit oude schoolgebouw te ontwikkelen. Palazzo architecten uit Duiven is betrokken bij het ontwerp. "Een unieke kans”, aldus makelaar Reinier Uit de Weerd van Best Living. “Koopappartementen in het centrum van Dieren zijn er simpelweg niet en er is een grote groep mensen die graag dichter bij de voorzieningen wil wonen. En wonen in een voormalig schoolgebouw is natuurlijk ook uniek!”
De potentiële kopers krijgen de mogelijkheid hun eigen appartement mee te ontwerpen en vrijblijvend kennis te maken met het eerste schetsontwerp van de appartementen. Op dinsdag 28 mei van 18.30 tot 20.30 uur zijn geïnteresseerden welkom op het kantoor van Best Living NVM makelaars aan de Wilhelminaweg 47 te Dieren. Tijdens deze avond kunnen zij meer informatie krijgen over het plan, de financieringsmogelijkheden en kunnen zij meedenken in de verdere uitwerking van hun toekomstige appartement. De oppervlakte van de appartementen zal naar verwachting variëren van circa 78 tot 146m² en de koopsommen van circa € 170.000,- tot € 290.000,- vrij op naam.
De verkoop begint naar verwachting in het najaar van 2013. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Best Living NVM makelaars onder telefoonnummer 0313- 419 030 of u kunt een mail sturen naar dieren@bestliving.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.