Home / Klarenbeek / Annie Zuidema beklimt met team Alpe d’Huez

Annie Zuidema beklimt met team Alpe d’Huez

KLARENBEEK – Annie Zuidema uit Klarenbeek maakt deel uit van het team Van Dalen, dat binnenkort vertrekt naar Frankrijk. Zij zullen wederom meedoen aan de actie "opgeven is geen optie" van het KWF. Op 6 juni zullen de teamleden proberen zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen.

Afgelopen weekend heeft het team de laatste trainingsrondjes afgelegd in Nederland en reizen ze vol vertrouwen af naar Frankrijk. Hoofdsponsoren zijn Van Dalen Installatietechniek, de Waardige Waard en Riho Techniek. Ook zijn ze dankbaar voor de steun op welke wijze dan ook, financieel, materiaal en support. Van Dalen Installatietechniek stelt een bus beschikbaar.Vertrekpunt is de Waardige Waard op vrijdagavond 31 mei. Bij diverse Twellose ondernemers, Snackbar de Hoven, De Pitstop Wilp, Tankstation Koers Klarenbeek staan de collectebussen waar men een donatie kan doen. Mocht men nog een donatie aan het team willen doen dan men zich aanmelden bij Annie Zuidema: a.zuidema@hotmail.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.