Open tuinen in Drempt, Hummelo en Keppel

REGIO – Het Toeristisch Platform Drempt, Hummelo en Keppel heeft voor zaterdag en zondag een open tuinweekend georganiseerd. Diverse particuliere tuinen zijn beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek.

Niet alleen opengestelde tuinen als Ars Longa in Achter-Drempt zijn open, ook particulieren met een mooie tuin heten bezoekers welkom. Er is een breed aanbod aan tuinen: een ouderwetse boerenmoestuin, een boerderijtuin, een stadstuin, een kindvriendelijke tuin, een statige bordertuin, een beeldentuin en ga zo maar door. Het gaat niet om de perfecte tuin, zoals die vaak in tijdschriften te zien zijn, maar om de tuin als weerspiegeling van het karakter en de eigenheid van de tuineigenaar. Bezoekers worden ontvangen door enthousiaste tuinbezitters en kunnen met elkaar hun tuinplezier en –verhalen delen. Elke tuin heeft een verhaal.

Het Toeristisch Platform heeft een boekje uitgegeven, waarin de deelnemende tuinen overzichtelijk staan vermeld. Dit boekje is verkrijgbaar bij de verschillende deelnemers en bij de toeristische ondernemers, zoals VVV’s en campings. In het boekje staat ook meer informatie over de prachtige natuur in het gebied.

De initiatiefnemers van het open tuinenweekend: Henny Dokter van het Toeristische Platform, Karen Bertram van Kwaliteitstuin en Jeannette Baart van Ars Longa
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.