Drietal verdacht van inbraak container in Dieren

DIEREN – Drie mannen zijn woensdagochtend rond 00.15 uur aangehouden op verdenking van inbraak. Het trio was gezien op een bedrijfsterrein waar ze in een container aan het inbreken zouden zijn. Het incident was op de Meidoornlaan in Dieren.

Na de inbraak, die door een getuige werd gemeld, zouden de drie in een witte stationwagen vertrokken zijn.
Agenten die op de melding afkwamen zagen onderweg, op de Harderwijkerweg bij Laag-Soeren, een witte stationwagen rijden. In deze auto zaten bovendien drie mannen. Hoewel de bestuurder van de auto in eerste instantie niet voldeed aan het stopteken en gewoon doorreed, stopte hij na enige tijd toch.

In de auto zaten twee Arnhemmers van 41 en 50 jaar oud en een man uit Silvolde van 19 jaar oud. Het drietal voldeed ook aan de omschrijving die de getuige had gegeven. Nadat in de auto bovendien diverse inbrekerswerktuigen werden gevonden zijn de drie mannen aangehouden.

Op het bedrijfsterrein bleek inderdaad een container opengebroken te zijn. De drie mannen zijn ingesloten en worden verhoord. De politie onderzoekt of het drietal aan de inbraak gekoppeld kan worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.