Home / Giesbeek / Feest rond de molen

Feest rond de molen

GIESBEEK – De weermensen hadden slecht weer voorspeld, want het bleef gelukkig vrijwel de hele dag droog. Dat kwam de festiviteiten in het kader van de Molenfeesten ten goede. Het werd een gezellig evenement.

Dat fraaie weer was goed voor de kraamhouders en alle Giesbekers die hun waren voor hun huis hadden uitgestald. Hoewel niet warm was, bleek het voor bezoekers heerlijk om langs de kramen te slenteren. Omdat veel bewoners een kraam hadden, verschilde het aanbod van markten waar veel handelaren present zijn. Meer variaties, meer koopjes ook. Bij de Molen waar het evenement z’n naam aan dankt kon men intussen genieten van een hapje en drankje en luisteren naar muziek. De Amerikaanse verkoop werd door velen bezocht en veel goederen verwisselden van eigenaar. Op het plein zaten de kinderen met hun spulletjes en hier trad een Time4music op. Voor de kleintjes waren er een springkussen en auto-draaimolen. Als klapper was er ‘De Liemers got talent’ en daar bleek maar weer dat Gies en omgeving over het nodige muzikale talent beschikt – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.