Home / Doesburg / The Jibs weer in De Onderbouw

The Jibs weer in De Onderbouw

DOESBURG – Ze bestaan bijna een halve eeuw, maar treden nog zeer regelmatig op. The Jibs uit Doesburg zijn zaterdagavond weer eens te zien en te horen in De Onderbouw. Met hun repertoire dat voornamelijk bestaat uit nummers die ze al in de sixties instudeerden, weten ze immer nog een vast publiek aan zich te binden.

Maar ook een jongere garde weet de band en de muziek die ze spelen te waarderen. De Stones, Beatles, Kinks, Them en dergelijke schreven en speelden muziek die nu nog dagelijks op de radio is te horen.
Live klinkt het bij The Jibs anno 2013 allemaal wat vetter en rouwer. Meer hedendaags, maar het belooft ook zaterdag weer een feest van herkenning te worden. De muzikale pop-revival – toegankelijk vanaf 21 jaar, overigens – begint om 20.00 uur en kaarten kosten € 7,- . Ze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Onderbouw en bij Elissen Verf & Wand. En misschien nog aan de zaal, als het niet al uitverkocht is.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.