Home / Lathum / Bus te water

Bus te water

LATHUM – Spectaculaire beelden, dinsdagmiddag op Rhederlaag bij Lathum, waar een bus vol kinderen het water in reed. Het was gelukkig geen ongeval. De klas ging te water met een speciale Splash bus die hiervoor gemaakt is. De kinderen uit de bovenbouw van de Paulusschool uit Giesbeek mochten dit meemaken. ‘t Gekkenhuis uit Giesbeek had dit de school gratis aangeboden, als voorbereiding op de zomermaanden, waar de bus door toeristen geboekt kan worden. ‘t Gekkenhuis organiseert allerlei evenementen die nét anders zijn dan gebruikelijk. Voor de kinderen was het een hele belevenis, aan de gezichtjes te zien…
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.