Politie ontmantelt hennepkwekerij op zolder in Dieren

DIEREN – De politie heeft maandagmiddag in een woning aan de Domeinlaan in Dieren een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. Een 23-jarige Arnhemmer is in de woning aangehouden. Er werden 450 planten aangetroffen.

De politie kwam de hennepkwekerij na een tip op het spoor. In de woning werd op de eerste verdieping en op zolder een in werkingzijnde kwekerij met ruim 450 hennepplanten aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de stroom illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. De aangetroffen planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De in de woning aanwezig zijnde Arnhemmer is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.