Home / Dieren / Minuut gratis winkelen voor de schutterskoningin

Minuut gratis winkelen voor de schutterskoningin

DIEREN – Sabine Smit uit Dieren was op Koninginnedag Schutterskoningin van Dieren geworden. Dat werd die dag al uitbundig gevierd, maar kreeg dinsdag nog een mooi staartje. De hoofdprijs was namelijk één minuut gratis winkelen bij de plaatselijke Albert Heijn. Vandaar dat Sabine om 10.00 uur klaar stond met een winkelwagen, toen het startschot werd gegeven door bedrijfsleider Ethel Heussen. Sabine ondervond aan den lijve hoe snel zo’n minuut voorbij is, maar met twee pakken luiers en lekkere koekjes voor de kinderen en uiteraard een lekker drankje voor haarzelf in de kar zag zij toch kans in die korte tijd voor 95 euro bij elkaar te winkelen. Zij was dolblij met die door de Dierense AH als sponsoring ter beschikking gestelde boodschappen. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.