Home / Dieren / Start inschrijving huttenbouwfestijn Madierodam

Start inschrijving huttenbouwfestijn Madierodam

DIEREN – Ook dit jaar is er weer een aflevering van Madierodam, het huttenbouwfestijn voor kinderen van basisscholen uit Dieren en directe omgeving. Het festijn vindt van 5 tot en met 9 augustus plaats. Dit jaar is er een nieuwe locatie; de Admiraal Helfrichlaan in Dieren, tussen het oude overdekte zwembad en het honkbalterrein. Het thema dit jaar is Kings & Queens @ Madierodam. Inschrijven door ouders en verzorgers kan op twee momenten: woensdag 22 mei van 16.30 tot 18.00 uur en woensdag 123 juni van 19.00 tot 21.30 uur in de Oase in Dieren.

Er is veel behoefte aan begeleiders van de groepjes kinderen. Ook bij de verschillende sportieve en creatieve activiteiten gedurende de week is veel hulp nodig. Sommige vrijwilligers doen een halve dag mee als vrijwilliger; anderen gedurende meerdree dagen. Vrijwilligers kunnen zich ook op de inschrijfavonden aanmelden als vrijwilliger in de Oase. Op 20 juni vanaf 20.15 uur wordt er nog een vrijwilligersavond gehouden.

www.madierodam.net
E-mail. madierodam@gmail.com
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.