Jubilarissen Rode Kruis Brummen in de bloemen gezet

BRUMMEN – Tijdens de ledenvergadering in woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen, zijn vijf vrijwilligers gehuldigd voor hun langdurige bijdrage aan het werk van het Rode Kruis in de regio Brummen. Ze kregen allen een oorkonde en bloemen.

Het Rode Kruis is lokaal voor haar werk uitsluitend afhankelijk van de inzet van zulke vrijwilligers. Bij evenementen met enig risico op lichamelijk letsel is de aanwezigheid van deze vrijwilligers onontbeerlijk.
De jubilarissen Dick Bruil (40 jaar), Gerrie Willems ( 20 jaar ), Erna Marteinsson ( 20 jaar ), Herman de Boois ( 20 jaar ) en Anneke Harberink ( 10 jaar ) werden toegesproken en hun verdiensten voor de samenleving werden uitvoerig verwoord.
Uiteraard werd bijzondere aandacht geschonken aan het 40 jarig jubileum van Dick Bruil.
Zij allen kregen de bijbehorende oorkonde en natuurlijk bloemen overhandigd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.