Team Zutphen winnaar rapid toernooi

EERBEEK – Na twee avonden spelen en vijf ronden, heeft Zutphen het jaarlijkse rapid toernooi van de Eerbeekse Schaakclub gewonnen en de wisselbeker ontvangen. Na vier ronden stonden de teams van Voorst en Zutphen gelijk en zelfs in bordpunten. In de laatste ronde won Zutphen van Voorst met 4,5 tegen 1,5 en dat betekende de overwinning voor Zutphen. Op de derde plaats eindigde het team van Doesburg. Rheden met good old Horstink, die weer bijzonder heeft genoten van het toernooi, werd vierde. De vijfde plaats was dit jaar voor Eerbeek en als laatste eindigde het team van Ons Genoegen uit Almen.
Het toernooi was weer goed georganiseerd en de deelnemende teams zijn zeker van plan om volgend jaar terug te komen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.