Opgeven Rhevak

RHEDEN – Rhevak vindt dit jaar van 29 juli tot en met 2 augustus plaats op het terrein achter de March- en Showband Rheden, dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur. Het thema voor dit jaar is Superhelden. Om teleurstelling op maandagochtend bij het hek te voorkomen, wordt er gewerkt met voorinschrijving. Kinderen kunnen alleen meedoen als zij zich vooraf hebben opgegeven. Kinderen moeten in het schooljaar 2012 – 2013 in één van de groepen van 2 tot en met 8 hebben gezeten, zes jaar of ouder zijn en uit Rheden, De Steeg of Ellecom komen. De kosten bedragen 12,50 euro. Er kunnen maximaal 300 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in op www.rhevak.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.