Kinderboerderij de Kiboe 2.0

EERBEEK – 2013 Is het jaar waarin Kinderboerderij De Kiboe uit Eerbeek ook dertien jaar bestaat. Normaliter wordt een 12,5-jarig bestaan gevierd, maar deze samenloop vindt het ‘nieuwe’ bestuur te mooi om niet te gebruiken. In dit jaar staan er dan ook grote plannen op stapel. Zo staat de kinderboerderij in het teken van innovatie en een actieve exploitatie; vandaar Kiboe 2.0. zowel cliënten van Stichting De Passerel als de bezoekers zullen de noviteiten de komende tijd zeker opvallen. Er worden onder andere meer activiteiten op de boerderij gehouden en de mogelijkheden voor het schenken van koffie worden onderzocht.

www.kiboe.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.