5 Jaar Groencentrum Van Reine

VELP – Op zaterdag 18 mei viert Groencentrum Van Reine in Velp zijn 5-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan organiseert Vincent van Reine een gezellige tuinmarkt, waar ook de jarige Groei & Bloei aanwezig zal zijn. Want Groei & Bloei bestaat 140 jaar! De markt wordt gehouden op het terrein van Groencentrum Van Reine aan de A. G. Hofkeslaan 3 in Velp van 10.00 tot 17.00 uur.
U kunt ter plaatse meedoen aan een prijsvraag. De twee winnaars krijgen een tuinpakket met planten, meststoffen en een boek ter waarde van 75 Euro!
Naast het uitgebreide assortiment van Van Reine zijn er o.a. aparte stinzenplanten te koop van de Warande, Jansen & De Feijter verkoopt tuinboeken en er zijn fraaie kaarten die gemaakt worden van plantenfoto’s. In de ontmoetingshoek van Groei & Bloei kunt u gezellig een kopje koffie drinken en u kunt er tevens om advies te vragen. De hele dag zijn er deskundige leden en hoveniersbedrijf Kapona B.V. aanwezig die bereid zijn u te informeren over tuinontwerp of onderhoud.
Groencentrum Van Reine is recent helemaal vernieuwd en uitgebreid met ca. 1000 m2. Hierdoor komen de planten beter tot hun recht. De planten zijn van goede kwaliteit en schappelijk geprijsd. Vincent adviseert u graag persoonlijk over de geschiktheid voor uw tuin.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.