Gezellige ANBO-middag

EERBEEK – Ruim 120 leden van de ANBO afdeling Eerbeek kwamen bijeen in Zaal Spoorzicht in Eerbeek voor de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Voorzitster mevrouw T. de Gier opende de middag met een wel heel speciale mededeling, namelijk dat we de 500 leden hebben gepasseerd. Het 500ste lid, mevrouw Schroven werd door zowel de voorzitster als ledenadministrateur mevrouw P. Hillebrink in de bloemetjes gezet.

Nadat de vorige ANBO middag Casper Heine van de Jumbo was komen vertellen over de levensmiddelenindustrie waar de leden het nog steeds over hebben, had hij ditmaal nog een verrassing voor ons in petto. Een hele winkelwagen vol met mooie planten werd door een van de personeelsleden gebracht welke wij mochten verloten onder de aanwezige leden. Spontaan werd er uit volle borst gezongen: Casper bedankt, Casper bedankt, hij zou het haast gehoord moeten hebben in de winkel.

Vervolgens werd de microfoon doorgegeven aan het duo Eddy van Damme en Ria Hurkens die hun programma ‘La Donna Mobile’ (de beweeglijke dame) ten gehore brachten. Een feestelijk, muzikaal programma gebasseerd op de klanken van André Rieu. Regelmatig werd er uit volle borst meegezongen en gedeinsd. Een enkele waagde zich zelfs aan de Weense Wals.
Dat het in de smaak viel bleek wel, want er waren zelfs mannen die wel met de mooie dame op de foto wilden.

In de pauze nam mevr. B. Hissink het woord namens de leden en zette het bestuur in het zonnetje. Bij de entrée hadden enkele dames geld ingezameld en nu werd het bestuur een etentje aangeboden bij De Zaak in Eerbeek. De voorzitster dankte alle aanwezen voor deze leuke geste en gaf aan dat het bestuur er zeker van zou gaan genieten.

De middag werd uiteindelijk afgesloten met een bingo waar weer vele mooie prijzen werden verdeeld. Al met al een zeer geslaagde middag.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.