Home / Hooiland / Toneel ‘Peerdespul’ in het Hooiland

Toneel ‘Peerdespul’ in het Hooiland

HOOILAND – In gebouw Samuel aan de Brinkenweg in de buurtschap Hooiland wordt door de buurtvereniging BAZO weer een viertal toneeluitvoeringen verzorgd. Door een toneelgroep van de vereniging wordt de klucht ‘Wat een peerdespul’ opgevoerd. De uitvoeringen zijn op vrijdag 1 maart, zaterdag 2 maart en vrijdag 8 maart om 20.00 uur. Er is een middagvoorstelling op 9 maart om 14.00 uur. De kaarten kosten vier euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bart Dekker telefoon 055-3664890. Ieder jaar zijn de voorstellingen in het knusse zaal uitverkocht.
 

Lees ook

Jubilarissen Vrouwen van Nu Hooiland

HOOILAND – Op de jaarvergadering van de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn van Vrouwen van Nu, zijn een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.