Home / Eerbeek / Kracht en Vlugheid verkoopt pizza’s

Kracht en Vlugheid verkoopt pizza’s

EERBEEK – De leden van Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek hebben een actie gehouden onder haar leden. Dit jaar werden er vogelvoer pizza’s verkocht. De leden hebben goed hun best gedaan; er zijn 420 vogelvoer pizza’s verkocht. Hiermee is weer een mooi bedrag voor de vereniging opgehaald. Onder de leden die de meeste pizza’s verkocht hebben, zijn er leuke prijsjes uitgedeeld. Reini Gorsseling heeft er 30 verkocht, Ricco Boerdam uit Brummen heeft 21 stuks verkocht en Esmee Strijker heeft er 17 verkocht. De opbrengst word gebruikt voor nieuwe toestellen en attributen, die nodig zijn voor alle groepen die de vereniging heeft.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.