Home / Bronkhorst / Sint bezoekt Krullevaar

Sint bezoekt Krullevaar

BRUMMEN – Ook dit jaar hebben Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek gebracht aan de openbare basisschool De Krullevaar in Brummen. De leerlingen, het onderwijzend personeel, mama’s, papa’s en vele grootouders hadden zich woensdagmorgen verzameld op het schoolplein om de Goedheiligman en zijn gevolg welkom te heten. Er werden toepasselijke liedjes gezongen in afwachting van de komst van het gezelschap. Elk jaar is het weer een verrassing met welk vervoermiddel Sint en Piet arriveren. Deze keer maakte men gebruik van een skelter met aanhanger en dat was een komisch gezicht. Piet bestuurde het voertuig en moest trappen, terwijl Sint zich in de aanhanger liet rijden. Juf Meryem sprak een welkomstwoord tot de gasten uit Spanje en liet weten blij te zijn dat ook ditmaal een bezoek aan De Krullevaar werd gebracht. Namens alle leerlingen en leerkrachten feliciteerde zij de Sint met zijn verjaardag. Julia, één van de leerlingen uit groep 8, was ook jarig op deze 5e december. Sinterklaas feliciteerde haar en het was hem opgevallen dat ze zo groot was geworden. Voor beide jarigen werd door de kinderen ‘lang zal ze leven’ gezongen. Daarna ging Sinterklaas en zijn knecht het schoolgebouw in om vervolgens aan elke groep een bezoekje te brengen.

 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.