Home / Bronkhorst / Sint in Oeken

Sint in Oeken

BRUMMEN – Zaterdag bracht Sinterklaas een bezoekje aan de F-spelertjes van vv Oeken! De Sint werd gebracht met een vrachtwagen van Ruumpol Transport en zijn pieten stonden achterop de wagen! De pieten strooiden binnen met strooigoed van Bakkerij Teeselink. Gelukkig waren ze de cadeautjes niet vergeten en gingen alle voetballertjes na een gezellig en geslaagd Sinterklaasfeestje in De Vrolijke Frans met een mooi trainingsshirt en een lekkere chocoladeletter weer naar huis!
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.