Home / Loenen / Wintermarkt bij Groote Modderkolk

Wintermarkt bij Groote Modderkolk

LOENEN – De Stichting Verdandi en Natuurmonumenten houden op zondag 9 december een wintermarkt op het open erf De Groote Modderkolk aan de Vrijenbergweg 24 in Loenen. Bewoners, leiding en vrijwilligers hebben weer een gevarieerde en gezellige markt opgezet met voor elk wat wils. Op het terrein van de zorgboerderij staan zo’n dertig kraampjes met allerlei kleurige en creatieve artikelen die als een Sint- of kerstcadeau gebruikt kunnen worden. Zowel op het erf als in de potstal met brandrode runderen zijn fraaie kerstdecoraties te zien en ook te koop. Om de kou te bestrijden is er warme erwtensoep, worst en glühwein. Ook worden er in een kraam heerlijke oliebollen gebakken. Er zijn ook diverse demonstraties zoals visroken en houtdraaien. Dit keer is er weer een levende kerststal te zien. Er is een Arreslee. Er worden passende kerstliederen gezongen en er wordt een kerstverhaal verteld.
De wintermarkt is vrij toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.