Home / Rozendaal / Sint met gezang gewekt

Sint met gezang gewekt

ROZENDAAL – Het gemeentehuis van Rozendaal had wel een heel bijzondere logé: Sinterklaas! Hij logeerde in de dagen voor zijn verjaardag op deze unieke plek, zodat Sinterklaas alle kinderen in Rozendaal en omgeving op tijd een bezoek kon brengen. Woensdagochtend zijn alle kinderen van de Dorpsschool Rozendaal naar het gemeentehuis gelopen om Sinterklaas wakker te zingen. Na meerdere Sinterklaasliedjes te hebben gezongen, verscheen Sinterklaas – met zijn slaapmuts nog op – slaperig aan het logeerkamerraam van het gemeentehuis. Loco-burgemeester Free Hoving en de directeur van de Dorpsschool Dick van Mansom hebben Sinterklaas op deze vroege, drukke ochtend welkom geheten. De Goedheiligman heeft overigens heerlijk geslapen in het gemeentehuis en hij hoopt volgend jaar op weer zo’n speciale slaapplek.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.