Home / Bronkhorst / Cursus gedichten lezen

Cursus gedichten lezen

BRUMMEN – In de bibliotheek in Brummen verzorgt neerlandica Mechteld van Soest een korte cursus gedichten lezen. Deze is bedoeld voorlezers die geen ervaring hebben met het lezen van gedichten en willen weten hoe je de inhoud van een gedicht moet doorgronden. De cursus bestaat uit drie avonden op 10, 17 en 24 januari, van 19.30 tot 21.00 uur. De kosten bedragen 30 euro voor leden van de bibliotheek en 35 euro voor andere belangstellenden. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 december via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.