Home / Eerbeek / Cheques uitgedeeld

Cheques uitgedeeld

EERBEEK – De Halloweentocht in Eerbeek was ook dit jaar weer een groot succes. Voor de derde keer werd het dorp in een spannende sfeer ondergedompeld. Maar liefst 2600 deelnemers stapten op de fiets om een rondje mee te rijden. Zij beleefden deze avond veel plezier aan al het werk dat de vrijwilligers van de organisatie hadden verzet. Nu de financiële afwikkeling van het evenement ook is afgerond, konden nog meer mensen blij worden gemaakt. Drie Eerbeekse verenigingen kregen een mooie cheque van 7500 euro. Zwembad Coldenhove kreeg de bijdrage voor de aankoop van een zuivereningsinstallatie. ETTV kan met de gift een multifunctionele sportvloer in de tafeltennishal aanbrengen. De bijdrage voor Last Gear is bestemd voor het multifunctioneel inrichten van het sportveld.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.