Home / Bronkhorst / Effectief Omgaan met Kinderen

Effectief Omgaan met Kinderen

BRUMMEN – Bureau Levenswerken biedt de Gordon-training Effectief Omgaan met Kinderen. Hierin leren ouders en hun zowel jonge als oudere kinderen luisteren naar elkaar, grenzen stellen aan ongewenst gedrag en met respect voor ieders behoefte samen naar een oplossing zoeken voor problemen. De training start maandag 7 januari en beslaat acht ochtenden van 20.00 uur tot 22.30 uur. Aanmelden kan bij Marcella Nebbeling, tel. 06-23052552 of via www.bureau-levenswerken.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.