Home / Laag-Keppel / Glaskunst in etalage De Waker

Glaskunst in etalage De Waker

LAAG-KEPPEL – Bij Galerie de Waker in Laag-Keppel is tot eind januari werk te zien van Mary Quarles van Ufford. De galerie is weliswaar gesloten, maar vanaf de straat is allerlei moois te zien aan de Dorpsstraat 9. Mary Quarles van Ufford is glaskunstenares. Ze maakte een installatie van glas en licht, waarbij het prachtglas een inspirerende glans heeft in de donkere winterdagen. Mary wil met haar installatie alle kanten van Kerstmis en andere feestdagen belichten. Wat een diner voor dieren betekent bijvoorbeeld.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.