Home / Bronkhorst / Doneer aan KVS via Dekamarkt

Doneer aan KVS via Dekamarkt

BRUMMEN – Bij de Dekamarkt in Brummen loopt momenteel de actie Wensen Komen Uit. Klanten kunnen dukaten doneren aan diverse goede doelen. Samen met OBS de Krullevaar en Zwemvereniging De Spreng is de KinderVakantieSpelen Brummen gekozen tot één van de goede doelen. Aankomend jaar bestaat de KVS Brummen veertig jaar en dat moet natuurlijk uitgebreid worden gevierd. Dit betekent wel dat er goed naar het budget voor komende zomer moet worden gekeken. Dankzij deze actie heeft de KVS de mogelijkheid gekregen zich te presenteren en zo geld op te halen om toch een aantal spullen aan te schaffen. De KVS hoopt op veel goede reacties vanuit de Brummense bevolking. Vrijwilligers van de KVS komen op vrijdag en zaterdag naar de Dekamarkt om het KinderVakantieSpel te presenteren.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.