Home / Loenen / Poelarends kampioen LAT ‘77

Poelarends kampioen LAT ‘77

LOENEN – Tijdens de jaarlijkse feestavond van het Loenens Auto Team LAT ’77 zijn de prijzen uitgereikt voor de clubcompetitie 2012. Onder het genot van een hapje en een drankje werd in De Brink terug geblikt op het afgelopen seizoen. Ook werd stil gestaan bij het overlijden van het bestuurslid Jan Jansen.
Het bestuur had weer een flink aantal prijzen klaar staan voor de 16 actieve rijders van LAT. Kampioen werd Jimmy Poelarends, met 314 punten, tweede Wim Hagen met 243 punten, derde Jeroen Vonk met 223 punten, vierde Bert Eggink met 214 punten, vijfde Roelof Poelarends met 201 punten, zesde Edwin Hafkamp, 191 punten, zevende Marcel Thomassen met 148 punten, achtste Sander Velthuis met 141 punten, negende René Eggink met 128 punten, tiende Richard Martens. De enige vrouwelijke rijder van LAT is Suraya Hulst, die dit seizoen voor de eerste keer meereed. Zij werd twaalfde met 96 punten – Foto Jeanette Serris
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.