Home / Zevenaar / Velpenaar gewond na val van bestelbus

Velpenaar gewond na val van bestelbus

ZEVENAAR – Een 48-jarige Velpenaar is maandagochtend op de Grietsestraat in Zevenaar van het dak van zijn bestelbusje gevallen. Hij liep daarbij verwondingen op aan zijn hoofd en was even buiten bewustzijn.

Een getuige waarschuwde omstreeks 10.00 uur de hulpdiensten. Het 48-jarige slachtoffer zou door de val even zijn bewustzijn zijn verloren, maar was weer aanspreekbaar toen de agenten ter plaatse kwamen. Het ambulancepersoneel keek de man na en heeft hem ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.