Home / Rheden / Pannenkoeken op Koningsland

Pannenkoeken op Koningsland

RHEDEN – Zondag 2 december hebben vrijwilligers voor alle bewoners van Woonvorm Koningsland pannenkoeken gebakken. Tegen 17.00 uur werd de locatie omgetoverd tot een heus pannenkoekenrestaurant. Hier konden de bewoners hun keuze maken uit verschillende pannenkoeken die dan gebakken werden door de vrijwilligers en geserveerd door vrijwillige hulp pietjes. Tijdens deze heerlijke maaltijd werden de bewoners verrast door een geweldig optreden van de Rhedense Pepernotenband. Door de inzet van al deze fantastische vrijwilligers en zeer geslaagde zondag voor de bewoners van Koningsland te Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.