Home / Velp / Sinterklaas doet eerste trekking Muntenactie in Velp

Sinterklaas doet eerste trekking Muntenactie in Velp

VELP – Sinterklaas himself heeft de eerste trekking verricht van de Muntenactie van de winkeliers in Velp. Terwijl de kinderen op de Overtuin Oud-Hollandse spelletjes konden doen en zich mochten uitleven op een luchtkussen en in de zweefmolen, werd de familie Schoutsen uit Velp uitgeloot om mee te dingen naar de droomprijs van 3000 euro.

Die super-hoofdprijs wordt aan het einde van de Muntenactie getrokken en de familie Schoutsen is dus de eerste winnaar die daarvoor in aanmerking komt. De weekprijs, een I-Pad, is gewonnen door A. van der Burg uit Velp. Die prijs wordt thuisgestuurd. En dat geldt ook voor de winnaars van de tientallen andere prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende Velpse winkeliers. Ook zij ontvangen hun prijs per post thuis.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.