Home / Bronkhorst / Sint op de Oecumenische basisschool

Sint op de Oecumenische basisschool

Op dinsdagavond 4 december bezocht Sint met zijn pieten de Oecumenische basisschool. Omdat Sint toch wat druk is deze dagen heeft hij de hulp ingeroepen van een Sint en pieten in opleiding. Sint arriveerde met zijn pieten lekker spannend in het donker. Zij werden luidkeels toegezongen door de leerlingen van de bovenbouw. Na een prachtig openingswoord van de Sint gingen alle kinderen naar de groep waar overal een sfeervol haardvuurtje brandde. In de groepen is genoten van gedichten, surprises en natuurlijk pepernoten. De afgelopen twee weken werden iedere dag, in het grootse geheim, fantastische surprises op school bezorgt. De surprises werden in de werkkamer van de Sint uitgestald. Het was iedere dag natuurlijk weer spannend om even te kijken welke surprises er weer bij waren gekomen. Kortom; een zeer gezellige en bijzondere avond!
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.