Home / Leuvenheim / Sint bezoekt De Rietgors

Sint bezoekt De Rietgors

LEUVENHEIM – Ook dit jaar mochten de kinderen van basisschool De Rietgors in Leuvenheim zich verheugen op een bezoek van Sinterklaas. De Sint en twee van zijn Pieten kwamen naar de school per boot, alleen dit maal niet over het water – het bootje werd voortgetrokken door een tractor! Onder luid gezang van alle aanwezige kinderen arriveerde het drietal op dinsdagochtend voor de deur van de school, waar de rode loper voor hem was uitgerold. De Sint bezocht iedere klas en leverde er een zak met cadeautjes af. De hoogste klassen trakteerden de Sint op hun beurt op een ingestudeerd lied of dans. Ook waren de kleintjes uit Leuvenheim die nog niet naar school gaan, uitgenodigd om te komen. Zij hadden een persoonlijke brief van de Goedheiligman ontvangen, en ook deze kleine Leuvenheimertjes werden verwend met een cadeautje. Het werd een zeer geslaagd feest, ook dankzij de heer Modderkolk, bedrijfsleider van de DekaMarkt in Brummen, die alle strooigoed en lekkernij had verzorgd. Geen van de kinderen werd in de zak meegenomen. Sinterklaas vertrok ook weer met boot en tractor.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.