Home / Bronkhorst / Jubileumboek en DVD herinneringen aan 100 jaar Sportclub Brummen

Jubileumboek en DVD herinneringen aan 100 jaar Sportclub Brummen

BRUMMEN – Leden van Sportclub Brummen kunnen nog nagenieten van de onlangs gehouden activiteiten van de 100-jarige voetbalclub. Er is een 260 pagina’s tellend jubileumboek uitgebracht met een ruim overzicht van alle gebeurtenissen binnen de club gedurende de honderd jaar van het bestaan.

Prachtige zwart/wit- en kleurenfoto’s maken het geheel compleet. Vele boeken hebben inmiddels hun weg gevonden naar de lezer gevonden en er zijn nog slechts enkele exemplaren in voorraad. Hier geldt op=op. Het boek is verkrijgbaar bij Primera Bosman aan het Marktplein in Brummen en bij Luuk te Kampe, Ambachtstraat 12 (tel. 0575-562694) en Dick Weggelaar, Ambachtstraat 26C (tel. 0575-562455). Tonny Koekkoek heeft een schitterende DVD samengesteld van de Sportclub Brummenrevue, die – ter gelegenheid van het eeuwfeest – liefst drie avonden werd opgevoerd in zaal Concordia. Koekkoek heeft alle avonden gefilmd en daarvan het beste materiaal gebruikt voor de DVD. Het schijfje is van hoge beeld- en geluidskwaliteit en verkrijgbaar bij Bas Jansen Groente en Fruit (Gravenstraat 2), café-restaurant Concordia (Engelenburgerlaan 1) en in de kantine van de voetbalclub.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.