Geslaagde inzamelingsactie hondenvoer

EERBEEK – De Stichting Dogs Adoptions Nederland (DAN) hield zaterdag een grote hondenvoer inzamelingsactie voor zwerfhonden in Roemenië, bij de Plus in Eerbeek, aankomende zaterdag staan ze bij de Jumo in Eerbeek. “Het was een geslaagde actiedag, een prima dag met veel succes”, aldus Lucie Siebenheller van de stichting.

In totaal is 340 kilogram hondenvoer opgehaald en ook nog een bedrag van 210 euro. “Echt super”, laat Siebenheller trots weten. De stichting DAN zamelt actief voer in voor honden in Roemenië. De stichting zorgt voor drie asielen, plus de honden en pups die rond de asielen op straat leven. De winters zijn ijzig koud en zonder voer zullen de honden niet overleven. Stichting DAN probeert zo veel mogelijk te doen voor deze honden, maar kan dat niet alleen. Vandaar dat zij een beroep hebben gedaan op de Jumbo en Plus.
De heer Heine van Jumbo en de heer Tetering van Plus: “Onze klanten kunnen op deze data een zak hondenvoer kopen tegen gereduceerde prijs en in de winkelwagen van DAN plaatsen.” Ook een ieder die thuis overgebleven voer heeft staan, geopend of over datum, kan deze zaterdag nog meenemen naar de Jumbo winkel. Voer inleveren bij het verzamelpunt in Laag-Soeren kan ook. Kijk voor meer informatie op www.dogsadoptionsnederland.nl. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.