Home / Angerlo / Gerrit Lusink erelid Nieuw Leven

Gerrit Lusink erelid Nieuw Leven

ANGERLO – Een prachtig optreden van Muziekvereniging Nieuw Leven in Angerlo, zaterdag in de Meent. De aanwezigen genoten volop van de mooie nummers. Net voor de pauze werd Gerrit Lusink naar voren gehaald. Hij was maar liefst 60 jaar lid van Nieuw Leven en dat vraagt natuurlijk om een huldiging. Een fraaie speld, een bos bloemen én een oorkonde waarin hij tot ere-lid werd benoemd. Velen uit zijn familie zijn lid of lid geweest van Nieuw Leven. Zijn vader was een van de oprichters van het muziekkorps. Aan stoppen denkt hij nog lang niet, zolang het kan wil hij doorgaan met muziek maken – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.