Home / Eerbeek / Muzikale Pieten in Eerbeek

Muzikale Pieten in Eerbeek

EERBEEK – De accordeon-pieten van AMADY (Accordeon Muziek aan de Yssel) uit Brummen hebben zaterdag voor de OVE in Eerbeek gezorgd voor gezellige sinterklaasliedjes op het Stuijvenburchplein, de Bernstein en het Oranje Nassauplein. Er was ook een strooipiet die pepernoten uitdeelde en er werd uit volle borst meegezongen door de kinderen. Er was veel belangstelling voor het bijzondere ensemble. En wie ook accordeon wil gaan spelen kan daarvoor uitstekend terecht bij Amady. Zwarte Piet heeft het daar ook geleerd. Voor meer informatie kun je bellen met 0313-427376 of mailen zxcv@hetnet.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.