Home / Klarenbeek / Prima prestatie van koor Opwaarts

Prima prestatie van koor Opwaarts

KLARENBEEK – Dirigent Klaas de Haan heeft met zijn christelijk gemengd koor Opwaarts vrijdag in Ons Gebouw in Klarenbeek weer een opmerkelijke prestatie geleverd. Met een klein koor (oudere) zangers en zangeressen wist hij toch een heel aardig herfstconcert te brengen. Met Cor Krommenhoek aan de piano bracht het koor een afwisselend programma.

In zijn openingswoord herdacht voorzitter Wessel Kelder Alie Schimmel, die 58 jaar lid is geweest van Opwaarts. Het koor heeft het in december nog druk. Opwaarts gaat zingen in Wilp, Loenen en Klarenbeek. Er was ook een welkomstwoord voor de afgevaardigden van de zusterverenigingen uit de buurtdorpen.
Dirigent Klaas de Haan vertelde dat hij drie jaar geleden was gevraagd tijdelijk dirigent te worden van Opwaarts. De sfeer bij dit koor beviel hem zo goed dat hij is gebleven. Er is altijd een gezellige, ontspannende sfeer. Hij waardeert het bijzonder dat dit koor (met een hoge gemiddelde leeftijd) nog een dergelijke prestatie levert. Graag had hij wat uitbreiding. Mannen en vrouwen die er een avondje uit willen om fijn te zingen zijn van harte welkom.

Het tweede deel van de avond werd gevuld door de Cabaretgroep Pandoroa uit Apeldoorn. Vanaf 1991 treedt deze groep op. In deze 20 jaar hebben zij zeven cabaretprogramma’s gemaakt. Om die 20 jaar cabaret te vieren is een selectie gemaakt van de mooiste nummers uit deze programma’s onder de naam ‘Het geheim van Pandora’. De vrouwen hadden veel succes met hun optreden.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.