Home / Doesburg / Heerlijke oliebollen in nieuwe kraam in Doesburg

Heerlijke oliebollen in nieuwe kraam in Doesburg

DOESBURG – Een spiksplinternieuwe verkoopwagen hebben ze, Anneke en Chris, die alweer een aantal jaren de laatste weken van het jaar in Doesburg present zijn om oliebollen te bakken. Dagelijks (dinsdag t/m zaterdag) tussen 10.00 en 18.00 uur is hun wagen op de voormarkt geopend voor het bereiden en verkopen van oliebollen, appelflappen en andere smakelijke oudejaars-specialiteiten.

“Het is ook gezellig, hier in Doesburg”, vertelt Anneke. “Aardige mensen.”
Dagelijks komt ze vanuit Oss naar Doesburg om te bakken en te verkopen. “Dat doen we overigens alleen in de wintermaanden. Tijdens het zomerseizoen zijn we met de botsauto’s op de kermissen. Nee, niet in Doesburg. Daar komen we alleen in de winter. Het is overigens een goede standplaats. De mensen van Doesburg houden van een lekker oliebol.” Wie zich daar zelf van wil overtuigen, weet dus waar hij if zij moet zijn – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.