Home / Dieren / Lekker eten én actief zijn tijdens Kerst bij Polysport

Lekker eten én actief zijn tijdens Kerst bij Polysport

DIEREN – Het was eerder dit jaar nieuw initiatief van Patrick Peters van activiteitenpark Polysport in Dieren. En een succes. Vandaar dat het ‘Open Polysport Familiebuffet’ weer georganiseerd wordt, dit keer tijdens de Kerstdagen. Op beide Kerstdagen kan het hele gezin zich op het activiteitenpark vermaken met activiteiten en genieten van heerlijke buffetten.

De jeugd kan deelnemen aan klimmen (foto), indoor Segway-rijden, langlaufen – misschien wel op echte sneeuw -, curlen, tennissen en handboogschieten en ook wordt een heerlijk onbeperkt all-in buffet geserveerd. “Lekker genieten van het uitvoerige buffet dat ons handelsmerk is”, legt Peters uit. “Maar kinderen vervelen zich vaak na een half uurtje aan tafel. Zij kunnen dan lekker aan de slag met de activiteiten, terwijl de ouders of grootouders rustig verder tafelen en eens lekker ongestoord bijpraten.”
Het bekende all-in buffet, dus inclusief de drankjes, van Polysport wordt voor de gelegenheid helemaal in Kerststijl gebracht en bestaat uit een aantal voorrechten, een keur aan smakelijke hoofdgerechten en tot slot een toetjesbuffet. Alles bij elkaar zo’n vijftig verschillende gerechten. Van 17.00 tot 20.30 uur kan daar heerlijk van gesmuld worden. De kinderen eten uiteraard ook mee, maar kunnen zich zoals gezegd daarnaast heerlijk sportief uitleven.
De prijs voor dit Kerst-arrangement bedraagt € 32,50. Kinderen t/m 3 jaar betalen niets en kinderen van 4 t/m 11 jaar de helft. Voor de allerjongsten wordt speciaal een leuke speelhoek ingericht.
“We zijn dit voorjaar begonnen met het organiseren van deze buffetten en die zijn een succes”, aldus Patrick Peters. “Er bestaat duidelijk behoefte aan deze combinatie van activiteiten en genieten van een heerlijk uitgebreid buffet. En ouderen die een activiteit willen beoefenen mogen dat uiteraard ook doen. Ik weet dat het een heel leuk familie-evenement is en een goede aanvulling op de meer traditionele Kerstdiners, waarmee je kinderen vaak niet echt een plezier doet.”

Aanmelden kan telefonisch op 0313-414971 of per e-mail op: info@polysport.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.