Leerkrachten basisschool De Dobbesteen eten niet

Basisschool De Dobbelsteen in Brummen houdt vrijdag 7 december zijn eigen versie van de Glazen Huis actie van 3FM. Leerkrachten sluiten zich dan van 12.00 tot 20.00 uur op in de school. Zij draaien, net als enkele dj’s van 3FM in de week voor kerst doen, verzoekplaatjes om geld in te zamelen. De opbrengst gaat naar de Rode Kruis-actie “Terugbrengen van babysterfte”. Die dag worden in en bij de school, ook door leerlingen, aan de Troelstralaan verschillende acties gehouden om geld in te zamelen. Leerlingen zijn al druk bezig geweest om pennenbakjes te maken en die te verkopen. De dj’s van 3FM mogen in hun actieweek niet eten. De leerkrachten doen dat tijdens hun actie van acht uur ook niet. De leerlingen die op de leukste, grappigste of mooiste manier geld binnen halen mogen met twee leerkrachten mee naar Enschede om de opbrengst naar het echte “Glazen Huis” van 3 FM te brengen.
Iedereen is welkom om te komen kijken en eventueel geld te brengen naar de leerkrachten in hun “glazen huis OBS Serious Dobbelsteen’. Leerkrachten en leerlingen hopen op een grote opkomst, zodat ze aan het eind van deze actie een flinke bijdrage kunnen leveren aan het Rode Kruis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.