Home / Doesburg / Sint traint hulppieten

Sint traint hulppieten

DOESBURG – De kinderen van basisschool De Ark, locatie Stad, ontvingen een brief van Sinterklaas. Een aantal Pieten waren getroffen door een stevige griep en/of verliefdheid en dus was Sint op zoek naar hulppietjes. Gelukkig was daar Volkan Özkaya. Als stagiaire werkzaam via Breedtesport, op de basisschool, was hij natuurlijk de aangewezen persoon om de Sint te helpen. Hij had voor de kinderen een heel trainingsparcours uitgezet. Samen met twee medestudenten, Bas Langeweg en Tolgahan Yayla, leerde hij de kinderen allerlei dingen: over daken lopen en springen, pakjes in schoorstenen gooien, klimmen op muren en zaklopen. Tussen alle activiteiten door waren er lekkere pepernoten en (harten)snoepjes, geschonken door Albert Heijn Doesburg. Na afloop kregen alle kinderen een Pietendiploma. En mochten de echte Pieten op 5 december nog ziek zijn, dan worden de pakjes in Doesburg gewoon bezorgd door de hulppieten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.