Home / Velp / Diamanten Jubileum Van der Zandt

Diamanten Jubileum Van der Zandt

VELP – Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp vierde afgelopen weekend feest; de fanfare bestaat dit jaar zestig jaar en dat werd uitgebreid gevierd met een receptie en een reünie in het clubgebouw aan de Beemd. Velen feliciteerden de leden vrijdag met het diamanten jubileum (foto).

Het jubileumweekend werd vervolgd op zaterdag, met in de ochtend een kranslegging bij het graf van de naamgever van de vereniging op begraafplaats Heiderust in Rheden. Ook werd daar een aantal nummers gespeeld. Daarna was er alle tijd voor een grootste reünie in het clubhuis waar (oud)leden en donateurs mooie herinneringen met elkaar naar boven haalden, zoals de vele hoogtepunten als optochten, pleinconcerten, bloemencorso’s, taptoes, wedstrijden en optredens in binnen- en buitenland. Een absoluut hoogtepunt was het concert in Kerkrade in 2009 waar de Velpse fanfare de eerste prijs behaalde.
De reünie werd wel een keer onderbroken door een prachtig concert en afgesloten met een heerlijke broodmaaltijd, gevolgd door een gezellige feestavond die nog tot de late uurtjes doorging.
Van der Zandt vormt een hechte groep met haar vele jeugdleden en volwassen muzikanten. De vereniging blijft in beweging en gaat dapper voort, maar kan nog altijd nieuwe leden gebruiken. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.