Home / Rheden / Loes van der Lubbe neemt afscheid van de Zonnebloem

Loes van der Lubbe neemt afscheid van de Zonnebloem

RHEDEN – Alle regio- en provinciale bestuursleden van de Zonnebloem hebben op 26 november afscheid genomen van Loes van der Lubbe. Na zes jaar actief te zijn geweest voor de Provinciale afdeling Gelderland heeft zij de voorzittershamer overgedragen aan Wouter van den Bosch. Haar kwaliteiten zijn de nationale Vergadering niet ontgaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat men Loes heeft gevraagd zich kandidaat te stellen voor het Nationaal Bestuur waarin zij naar verwachting medio december benoemd zal worden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.