Home / Doesburg / Start eerste communieproject

Start eerste communieproject

DOESBURG – In de Parochie Levend Water in Doesburg en omstreken begint binnenkort de voorbereiding op de eerste H. Communie. Kinderen van groep vier en hoger kunnen hieraan meedoen. Communie doen, gaat over je leven delen, niet alleen in de kerk, maar zeker ook in het dagelijks leven. Om hieraan vorm te geven, sparen de communicanten tijdens het project voor een goed doel, bijvoorbeeld voor de Opkikker. Op de foto neemt iemand van de Opkikker de bijdrage van de kinderen in ontvangst in de H. Martinus in Doesburg. Een ieder die aan het communieproject wil meedoen, kan zich tot 19 december aanmelden via e-mail. secretariaat@parochielevendwater.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.