Flexibele opvang bij SKBE

BRUMMEN / EERBEEK – Stichting Kindercentra Brummen en Eerbeek gaat vanaf 1 januari 2013 naast de gewone opvang ook flexibele opvang aanbieden. Met deze flexibele opvang kunnen ook ouders die niet regelmatig werken of opvang nodig hebben, gebruik maken van de opvang, bijvoorbeeld op wisselende dagen of dagdelen, op een verkorte middag, incidenteel of tijdelijk.

Vanaf 1 november kunnen ouders die nog geen gebruik maken van opvang hierover informatie krijgen en zich opgeven voor één van de flexibele opvangplekken. De SKBE biedt opvang voor kinderen van nul tot en met dertien jaar. De kinderdagverblijven De Bengelenburg in Brummen en Bibelebons in Eerbeek en de buitenschoolse opvang in Brummen en Eerbeek bieden ook flexibele opvang.
De kinderdagverblijven voor kinderen tot en met vier jaar bieden een veilige, warme en gezellige opvang waarbij voor iedere leeftijd deskundige begeleiding en materialen aanwezig zijn. De BSO houdt activiteiten op sport of creativiteit of muzikaal gebied. De peuterspeelzalen werken met een bepaald thema. Hiermee bereiden ze peuters op een professionele en speelse wijze voor op de basisschool. Daarom is het op de peuterspeelgroepen niet mogelijk om flexibele plaatsen af te nemen.

www.skbe.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.