Home / Hall / Geslaagd najaarsconcert DES

Geslaagd najaarsconcert DES

HALL – Muziekvereniging Des uit Hall kan terugkijken op een geslaagd najaarsconcert dat 25 november in zaal Bello werd gehouden. De fanfare opende, onder leiding van Willem-Jan Jolink, met de Nordic fanfare & Hymne het programma. In het aansluitende openingswoord van de voorzitter werd een zeer rijkelijk gevulde zaal met bezoekers welkom geheten. Mevrouw Leeflang bood als voorzitter van de supportersvereniging de muzikanten weer een leuk bedrag aan wat ze meer dan goed kunnen gebruiken voor de verenigingskas. Het vervolg van het programma tot de pauze werd afwisselend ingevuld door de fanfare en de slagwerkgroep onder leiding van Johan Welmers.

Tijdens het concert zijn drie leden van DES in het zonnetje gezet in verband met hun jarenlange trouwe lidmaatschap van de vereniging; Stoffer Langenberg (52 jaar), en Willem de Weerd en Bertie Kleverwal (40 jaar).
Na de pauze werd het spits afgebeten door het jeugdorkest, onder leiding van hun dirigent Wolbert Baars. Het stokje werd hierna weer overgenomen door de fanfare die een aantal musicalnummers ten gehore bracht.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.